|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ctrl+alt+del > Change Password
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Daha önce tanımlanmış bir admin varsa bunla login ol sonra diğer admin şifresini resetle. Ama tanımlanmış admin yoksa şifre değiştirme şansın malesef yok.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
login olurken nasıl oluyorsun peki ?
Eğer iu an admin olarak login olamıyorsan özel bir Pass Reset programı var. Disket ile onunla açıyorsun sistemi ve tüm şifrelerin resetleniyor. Ancak şu an adını hatırlayamıyorum. (En azından olduğunu bil )Veya başka bir işletim sisteminde aç L0pth Crack isimli programa winnt>system32>config>SAM dosyasını gözter ve kısa sürede çözmesini dile...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Sanırım ben anladım. Arkadas şifre yazmaksızın login olma secenegi ile bilgisayarı kullanıyor. Deathpool'un dediğini yap derim sana.
kısaca bir kullanıcı tanımla bu kullanıcı Admin olsun. Sonra login olarak girme secenegini aktif hale getir. Tanımladıgın kullanıcı ile girerek, şifresini unuttugun kullanıcının sifresini değiştir. Eger anlamadıysan sana kademe kademe de yazabilirim ama bu benim icin biraz zahmetli olur :P |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Bu benim pc değil sözkonu olan login olamıyoruz bilgisayara yada win2000'e diyelim verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Soul'un bahsettiği olayı yapmaya çalışacağım.
Varsa başka bir yolunu bilen yazarsa iyi olur..Ben de bu işi üzerimden yıkmadan oturup başına halledebilirsem nasıl yaptığımı yada format attığımı yazarım .) İyi Çalışmalar.. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Bu aşağıdaki iso ile bir CD yazıp. Win2K sistemi bu CD üzerinden boot ediceksin.
http://neworder.box.sk/codebox.click...overy-DMZS.iso
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!