|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bence babalar gibi kur linux virus derdi yok bişi yok ben evde linux kullanıyorum önceden internete giremiyordum artık winmodemleri de tanıyor donanımın nerdeyse hepsini tanıyor wine diye bir program var windows programlarınıda çalıştırıyor... başka bişi demiyorum...
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
@yaNSIma : program ekle kaldır bölümünde add windows components kısmından pws'yi yükleyip kadırabilirsin... tabi bu sadece xp pro edition'da war.. home edition'da pws çalışmıo
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. win ME kullanmaktan kesin vazgeçmiş bulunuyorum
![]() XP içinse benim sistemimde hem yawaş olucağı hemde sürüm sorunlarından dolayı çalışmama olasılıklarını gözönünde bulundurursam 98 de kalmak sanırım en iyi çözüm. en azından yeni bir bilgisayar alana kadar. yardımlarınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
win me?
Wİn me nin win 98 den pek bir fazlası yok zaten. Ayrıca win me system i aşırı şişiriyor. Mavi ekransa win me de de var. Eğer bilgisayarın biraz güçlü ise win2000 pro kur mavi ekran görme derdin olmaz...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
baksin , kullananlar , windows , sistemi , isletim , stabil |
|