|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: paris
|
merhaba,
sorunuza yanit olabilmesi için PC'min dil ayarlarimda arapça dönüsümü istedim. XP ve Fransizca versiyonla çalistigim için açiklamalarimin anlasilir olup olamayacagini bilmiyorum : 1- configuration panelimde dil ayarlarina girdim. 2- açilan diyalog penceresindeki "sagdan sona yazilan dilleri ekleme (taylandca da dahil)" sorusuna evet dedim. 3- windows 10 MB büyüklügünde bir extansiyon installasyonu yapacagini söyledi, kabul ettim. 4- bilgisayari yeniden "re-aktive" yaptim. 5- böylece kullandigim dillere bir digerini daha _arapcayi_eklemis oldum. 6- word' ü açip, font olarak arapça font istedim. 7- bir tek harfini tanimamakla birlikte yazdigim yazi sagdan sola ve sanirim arapçaydi. belki de daha kolay bir yöntem vardir. (atladigim bir yer varsa yeniden almaya hazirim) kolay gelsin...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: somewhere over the rainbow
|
Merhaba,
zahmet edip bu kadar sey yapmışsınız teşekkurler. bende bilgisayara arapça dilleri yukledim. fakat word açıp sizin yaptığınız gibi yazmaya baslayinca soldan sağa yaziyor sağdan sola yazmıyor. bende arapca bilmiyorum fakat bir arkadaşıma yardım etmek istiyorum. teşekkurler
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: paris
|
word'ü kullanirken windows'un yazma dilleri servisini araçlar çubugumda aktif hale getirdim ve dilin arapça olmasini israrla istedim, bir de herhangibir arapça font'u word'de isaretledim, bu bir deneme oldugu için baslangiçta sundugu tercihlerin arasindan rastgele, cezayir arapçasini isaretlemistim.
yine hayli karisik oldu galiba ya ??? selamlar. not : eger arapça font ariyorsaniz "DaFont"tan ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz de ...bu ing. ve fr. bir site.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!