»
Vcd formatında Slayt gösterisi
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Orlando Magic
|
Vcd formatında Slayt gösterisi
Slms. Ben bilgisayarda flash veya ekran koruyucu yapma programlarıyla resimlerin gelip geçtiği bir slayt hazırlamak istiyorum ve bunu cd'ye çekip vcd me koyarak televizyonda göstermek istiyorum.(Dükkanın vitrinine koyacam tv'yi.) Bunu hangi programlarla ve nasıl yapabilirim??? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Photo2VCD diye bir program varmış. Söylediğin işi yapıyormuş. Hatta arkaya müzik falan da koyabilliyormuşsun. PC Net'te yazıyor. Deneme sürümünü alttaki adresten çekebilirsin...
http://www.photo2vcd.com |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: besni
|
resimleri vcdyapmak
photo2vcd programını kullanarak ben tam dedigini yaptım.evdeki fotografları scanner de taradım bmp veya jpg formatında daha sonra chip dergisinin aralık sayısında verdigi cd de bulunan photo2vcd programını kurdum programı actım crac falan istemiyor (dergidekini kurarsan)add menusuyle resimleri ekliyorsun on resim alıyor sonra resimler arasında geçis efektini ekle arka plan muzigi de ekle olusacak dosyaya isim ver ve basla on resimlik mpg uzantılı bir dosyan oldu onar resimlik dosyalari olustur sonra nero yu ac ve video cd yarat seçenegini devam edip cdye yaz bir seyedaha dikkat ilk basta olusturacagın resimler352*288 ebadında veya katları seklınde olmalı vcd formatının ozellıgıne uygun olsun ayakta boydan cekilen resimlerin boylarının kısaldıgını gorursun. ben de bu forum sayfalarında bu isin cevabını cok aradıgım ıçın ayrıntılı yazmaya calıstım takılırsan ara haliltatliemre@yahoo.com
saglıkla kalın
|
Zoque'a hoşgeldiniz!