»
Windows UPDATE hakkında..
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
Windows UPDATE hakkında..
windows'u update etmek için açılan sayfada toplam 35 mb'lık bi download durumu çıktı. şimdi ben bu downloadu yapmak için uzun bir zaman internette bağlı kalmam lazım ki bu olmaz. sorum şu; windows updateler kaldıgı yerden neden devam etmiyor yada devam ediyorda ben mi bilmiyorum..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
değil
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
35 mb lik bir durum varsa gerekli paketleri incele, içlerinde büyük bir paket varsa onunla alakalı ( örneğin .net frameworl veya directX ) ayrı bir paket mevcuttur. Onu indirirsen ilerde sistemi baştan kurduğun zaman da kullanabilirsin. ( Aslında windows update in indirdiklerini de sonradan kullanabilirsiniz ama durum biraz karışık )
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
aslında getright tarzı programlarla indirilebilcek tarza yapsalarda biz indirdikten sonra setup yapsak çok daha pratik olurdu dimi ?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Dostum fazla kasma
Ya sev ya terk et misali Şu an ben 28MBlık bir update yapıyorum. Kablolu ile 13:00 da başladı.. Saat:20:00 yeniyle bitti ama yüklemeler hala devam ediyor Updateleri arşivliyorum ama her bilgisayarın tarzı faklı olabilir. Eğer değilse sana verebilirim. XP Prof. kullanıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
bende prof. ama senden 28.mb' ı nasil alicam
icq ? ehhe cok uzun...en iyisi ben netten ufak parçalar halinde indiriyim ![]() terk edemicez bari sevelim
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Hayır Uzun Süre Nette Kalmana Gerek Yok sen Gir Siteye.. Başla Update'e .. O Kafasına Göre Yapar. Netten Çıkarsan Nerde Kaldığını Gösteren Bir Dosyayı bilgisayarına Yerleştiriyor. Bir Dahaki Nete Girişinde Otomatik Devam Ediyor. Böylece Uzun Sürecek Updateler Bölünmüş halde uygulanıyor.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
http://v4.windowsupdate.microsoft.co...corporate=true
burdan updateleri bilgisayarına indirip her seferinde tekrar tekrar çekmekden kurtulursun.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!