|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
3ds max 5 sorunsalı :)
merhaba arkadaşlar, elimde orjinal bir cd var öncelikle bunu belirteyim. işletim sistemide 98 ilk yüklemede bir sorun yoktu ancak c'de yer kalmadığı için uninstall ile değilde direk delete tuşu ile sildim klasörü. her neyse şimdi cd'den setup yapmaya çalıştığımda preparing install diyor ve kapanıyor. registry'ye baktım 3dsmax ile iligili tek birşey yok.. e peki şimdi neden yüklemiyor. not: preparing install derken disket sürücüden birşeyler okumaya çalışıyor..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
yanılmıyorsam sorunun klasörü direk silişinden kaynaklanıyor. çünkü cd yi taktığın zaman windows 3d max 'in klasörü varmı diye bakar. bakıyor yok. yüklemeye çalışıyor. ama program ekle kaldır ve registry de bir yerlerde 3d max'in anahtarı var. bu yüzden preparing install dan sonra setup işlemini bitiriyor. format atmak ve temiz bir windows üzerine kurulum yapmak en iyisi galiba
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
program registry'de 3dsmax diye de saklanmıyor olabilir. programın anahtar kodu rakamlardan oluşan bir değer de olabilir. buna ihtiyaç duyabilirsin o zaman. bunu araştır bir de.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
registry'de 3ds max ile ilgili tekbirşey bile bırakmadım ama olmadı. sonradan bide bad sector işi çıktı yere düşürünce hdd'yi
neyse format yedi zaten makina şimdi tıkır tıkır çalışıyor. yinede teşekkürler..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!