|
|
#1 (permalink) |
|
Virüs Programları
Ya McAffe programını aldım ama yükledikten sonra bilgisayarın performansı inanılmaz düştü. Norton'dan da çok fazla verim alamıyorum. Önerebileceğiniz performansı çok fazla düşürmeyen ama sıkı bir virüs programı var mı? |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
performans düşüşü olması çok doğal. çünkü bilgisayarın açılırken çalıştırılan dosyaların çoğu exe dir. [Explorer.exe gibi] açık olan antivirüs programı hemen bu exe lere tarama yapar. bunun önüne ancak programın ayarlarından scan işlemini manual olarak yaptırarak geçebilirsin.
ayrıca kopyalama sırasındada antivirüs programı önce kaynak dosyayı tarar. virüs varmı diye. yoksa kopyalar. kopyaladıktan sonra kopya dosyalarıda tarar. böylece ilerideki işleri bi anda bitirir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
trend micro pc-cillin 2003 kullanıyorum ben. tavsiye ederim. norton'un sistem kaynaklarını aşırı kullanmasından dolayı bunu seçtim. gayet rahat.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben GriSoft'un AVG AntiVirus programını kullanıyorum. Norton veya McAfee gibi kapsamlı değil, sadece virüs taraması yapıyor ve virüs bilgi dosyası güncellendiği takdirde virüsleri bulup temizliyor.
Norton veya muadillerini kullanmadım ama eğer işiniz sadece virüs taraması yapmaksa bu programı tavsiye ederim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!