|
|
#1 (permalink) |
|
|
C de ödev
Arkadaşlar C de bir ödev var bunu bana acil yollarsanız sevinirim ödev şu "13456789" sayısını gireceğiz program bize "onüçmilyondörtyüzellialtıbinyediyüzseksendoku z" cevabını verecek rakam değişimiolacak sabit bir rakamgirilmeyecek yani şimdiden teşekkürler |
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: C de ödev
Alıntı:
Yine de sen hazırla birşeyler, takılırsan sor ama böyle yapman sadece saygısızlık değil, aynı zamanda sana da faydadan çok zarar getirir. "Ulan, bişey istedik hayat dersi vermeye kalktılar" dersen sana başlaman için bir nokta. 3 basamaklı sayıları yazdırmaya bak, gerisi kolay.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
teşekkürler
arkadaşlar kusura bakmayın
C dilini bilmiyorum ve bu saatten sonra da öğrenebileceğimi sanmıyorum.Sizden sadece forumun kurallarına uygun olarak "bilgiyi paylaşmaktan yola çıkarak" bir ödev söz konusu ve ödevde bana ait değil C bilmiyorum yada öğrenmiyorum o yüzden en ufak bir başlangıç yapamam sadece bir istekti bu zor yada kolay bilemem ama sadece bilgi almak istedim daha dogrusu yardım istedim Teşekkürler Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!