|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
internet explorer 'view source' yapmıyor
internet Explorer'ın.. 1- sağtuş>viewsource(kaynağı görüntüle) 2- View(Görünüm)>Source(Kaynak) olayları çalışmıyor. 3- Toolbar (Araç çubuğun) daki butonu da pasif durumda. Kaynağı görüntülemeye çalıştığımda hiçbir karşılık vermiyor. ancak web sayfasını kaydedip daha sonra kaynak koduna bakabiliyorum. Bu nasıl oldu veya nasıl yaptım, bilmioyorum ama deneyimli bir kullanıcı olduğumu zannediyorum (bu meslekten ekmek yiyoruz). sizce neden olmuş olabilir? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Bu sorun, bütün websayfalarında karşılaştığın bir sorun olmasa gerek.
Çünkü; bazı dhtml kodları ile sayfanın -kaynağı görüntüle- desteği pasif duruma getirilebiliyor. Hatta kaynak kodları yerine istediğin bir metni göstertmen bile mümkün. Sanırım sende bu tip sayfalardan birine denk gelmişsin. Ama, "yok bütün sayfalar böyle" diyorsan, işte onun sebebini ben bilmemiycem
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
pixage, böyle bir adres verebilir misin ? |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
internet Explorer>tools>internet options>programs>HTML Editor> Windows Notepad vb.
Umarım sorun çözülür. Bende de olmuştu ve bu yolla çözmüştüm.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
tüm sayfalarda kaynağı göremiyorum. ayrıca editor seçimi ile alakalı da değil. (denedim) istediğin editorü seç, kaynağı görüntülemek zaten pasif!
neden oldu bilmiyorum, eskiden bazı sayfaları göremezdim, ama onu da View>Source 'dan görebiliyordum. ordanda göremezsem içimde pek bir yer de etmiyordu. ama şimdi hiçbir sayfanın source'sini göremiyorum. yardım edin..!!
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
ie6 sp1'i tekrar kurdum ama problem çözülmedi. ie6 nasıl tekrar kurulabilir?
(bu mevzu kendi başına ayrı bir konuda daha faydalı olabilir diye düşündüğümden yeni bir konu açtım.) w2k'da internet explorer tekrar nasıl kurulur? |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
"cache" dolmuş olabilir. kısa bir süre önce bende de olmuştu. hem imajları bmp olarak kaydediyordu hem de view source çalışmıyordu. "cache" i temizlediğimden beri problem yok...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!