|
|
#1 (permalink) |
|
w2k'da bellek ayarlari, restart problemi...
makineyi formatladiktan sonra meda/divx player'nin daha önce sorunsuz gösterdigi filmlerde oldukca zorlanmaya basladigini gördüm. aklima iki olasilik geliyor, bellek ayarlarini yanlis yapmis olabilecegim ya da grafik kartina ait sürücünün problem yarattigi. sistem özellikleri su sekilde: 512 ram, (c) 2,4 gb ve (d)6 gb lik 2 partition. 2 partition icinde sanal bellek degerlerini 256-768 mb olarak belirtmistim. dogru olup olmadigindan emin degilim tabii ki. bir diger problem, yeni bir software kurup makineyi her restart etmek istedigimde makine takiliyor. w2k yükleniyor mesaji göründügünde hersey donuyor ve sistemi yeniden baslatmak zorunda kaliyorum. yardimci olabilecek herkese simdiden tesekkürler
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Böyle birşey başıma gelmişti ama cevabını bulamamıştım. Sorunu şöyle hallettim; Temiz bir format sonrada donanımlarımın en güncel driver'larını bulup yüklemiştim sorun hal olmuştu.
Şöy bir şeyde olmuştu ( bahtsız bedevi ) makinaya yeni format atmıştım sistemi kurdum sonra aldığım yedekleri makineye aktardım ama aldığım yedekler virüslüydü yine format
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!