|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
pdf uzantılı dosyalar doc formatına cevrilebilir mi?
elimde olan pdf uzantılı bi dosyada değişiklikler yapıp bir rapor hazırlamam gerekiyor. ama bildiğim(ve denediğim)kadarıyla pdf uzantılı dosyalardeğişiklik imkanı vermiyor. buna imkan veren bir program var mı? ya da onerebileceginiz baska bir yontem! ilginiz ve cevaplarınız icin simdiden cok tesekkur ederim hakan ozcan inş.müh. hozcan@email.com
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Ayrıca illaki doc a çevircem diyosan
abby finereader ve http://www.bcltechnologies.com
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Aslında bir takım yollarla bu sorunlar asılıyor.
Ben 2 sene evvelinden boyle bir sorunla karsılasmıstım. Bir ithalatci firmanın getirmiş oldugu klimaların katalogları ve kılavuzları, cd icersinde pdf dosyaları seklinde gonderilmiş. Şirket kılavuzların Turkçeye cevrisini yaptırmıs bunları sadece bu dosyalardaki yerlerine yazmak kalmıstı. İşin aslı bu şirket Dayımın ortagı oldugu şırket, bende yaz tatili dayımın yanına gitmiştim. Dayım bana gel sunları yazalım dedi. biz oturduk yazalım dedik, baktik ki bu pdf dosyalarında oynama, kopyalama hic birsey yapılamıyor. internetten arastır arastır. elle tutlur bir sey bulamadım. En sonunda mevcut kılavuzları scanner ile tarayıp, OCR programları ile yazılabilir hale getirdim. 1 haftamı aldı, tek tek taratıp, tarattıktan sonra turkceye cevirmik. Birde dokumanlar fotograflı, o zamanlar OCR teknolojisi cok ileri değil ve Karakter sorunu yasıyorum. Hayatım cilesiydi. 1 ay once yine bir pdf dosyası ile işim oldu. bu sefer yolunu buldum (şifreyi kaldıran bir program) ve buldugum zaman sasırdım. adamlar adamlar programı seneler oncesinde yazmıslar. ![]() Artık tek tesellim, ilerde bir daha boyle bir problem ile karsılasmıyacak olmam. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Arama yaptığımda bulduğum bu konudan devam etmek isriyorum.
100 sayfa kadar PDF'yi DOC'a çevirmem gerekiyor. Her sayfada tablolar var. Ben sadece metinleri değiştireceğim için, PDF'yi DOC'a çevirebilirsem, bayağa bir zahmetten kurtulurum... her türlü öneriyi dikkatle bekliyorum, saolun, |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!