Zoque.Forum
»
*.FLO ve MicroGrafx FlowCharter Hk [Acil]
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
*.FLO ve MicroGrafx FlowCharter Hk [Acil]
Arkadaşlar Almanya'dan bir dosya geldi. .flo uzantılı
Tablolar filan olmalı içinde (ama açamadım ) Neden böyle garip bir program kullanırlarsa...Neyse olayı MicroGrafx FlowCharter isimli bir program açıyormuş. Ara tara programı bulamadım. Trial filan bulurum diye. Sanırım o firmayı Corel almış, onun sayfasında da ne program ne de demosu mevcut. Bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı? Elinde bu program olan var ise ve hayrına ona atacağım bu dosyayı .jpeg ya da .gif'e dönüştürüp yollayabilecek. Ya da demosunu indirebileceğim... Hep alman sitelerinde buluyorum işin kötü yanı benim almancam da sadece filmlerdekiler kadar ![]() Saygılar
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Aslında sorununun tam çözümü değil ama genelde kullandığım dolaylı bir tekniği önermek istiyorum.
Altavista.com da Translate sayfasına http://babelfish.altavista.com/ girip bulduğun Almanca sayfa adreslerini verip İngilizce ye çevirebilirsin German to English Belki bir demo falan bulabilirsin. Bu otomatik çeviri gerçekten işe yarıyor.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!