»
kablonette icq sorunu Acil
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
kablonette icq sorunu Acil
Selam, öncelikle kablonet kullanıcısıyım problemim icq kablonete geçeli bir ay oldu ama tam olarak bu sorunu çözemedim. Yeni bir müşteri geldiğinde icq numarası ile online olamıyor. Ama benim icq numaramın datları bilgisayarDa olduğu için online olabiliyorum... Bu sorunu nasıl çözebilirim.. LüTfen yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
@ELOY: Icq Lite kullanıyordum, Icq2003 'e geçtim. Dediğin mesele başgösteriyor. Tam "konnekt oldumi, yuppi" falan diyeceğin sırada, kapatıyor kendini. Hiçbir değişiklik yapmadan, Tekrar Icq Lite kurdum, problem kalktı.
Bu arada, evde icq yüklü ve girebiliyorum. Ancak, işyerinde yok. Ve, kayıt penceresini(icq'nun türkiye 'ye aldığı tavır münasebetiyle) açamıyorum. Açsamda, bağlanamıyorum. Konunun altına bende iliştirmiş olayım sorumu: ICQ kurulu olmayan bir makineye kurmak için ne yapmak gerekiyor?
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: nicomedia
|
Alıntı:
|
|
|
|