|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
işine karışmak gibi olmasın ama neden sınırlamak istiyorsun? şunun için soruyorum: eğer mümkünse (fakat bunu bende tam olarak bilmiyorum) bilgisayarın bütün internet hızını sınırlayabilirsin. Ama istedğin aynı anda web sayfaların+kazaa ise tabiki bu işine yaramaz.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ya, kazaa hack bu durumda işe yararmı acaba? onunla hızını yükseltebiliyodun ama azaltabiliyomusun bilmiyorum.. (yeri gelmişken, bu bilgi için tekrar teşekkürler "paşam"
, her ne kadar gözükmesende buaralar buralarda.. )
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Gaziantep
|
İnternet paylaşımını ne ile yapıyorsun? Eğer bir router'ın warsa ,bazı routerların flash'ıne küçük bir program kayıt ederek bu işi yapabiliyorsun. Local ip'lere göre band genişiliğini ayarlayabiliyorsun..
Birde eğer paylaşım veren bilgisayarın windows 2000 server veya linux ise windows 2000 server'de back office 'de proxy var oda aynı şekilde bu işi yapıyor.. Linux'dada internet paylaşımını ip Ip masqueding veya squid gibi paylaşım olaylarını kullanıyorsun yine bunları kullanıyorsan bir kaç kod eklemesi yaparak istediğin bant genişiliği düzenlemelerini yapabilirsin.. Eğer bunlardan birini kullanıyorsan gerekli ayarlamaları foruma geçeyim.. Kolay Gelsin.. Yahu şimdi farkına vardım konu 2002 'de açılmış
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!