|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ah bir bilsem
|
Logo Tasarımı
Arkadaşlar hani şu şirketlerin uzun zamanlar sürpriz bir şekilde hazırladıkları logolar var ya,bunlar için kolaylaştırıcı içinde şablonlar içeren özel programlar var mı yoksa Photoshop v.b programlarla da kolaylıkla yapılabilir mi? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Umarım yanlış anlamışımdır...
logo tasarımını kolaylaştırıcı program ve şablon olmaz, olamaz. Kafa patlatır, kağıt kalemle düşünür, kullanabildiğin programla da çiziktirirsin!!! benim tercihimi sorarsan Freehand ve fireworks kombinasyonu derim... fireworks webe aktarırken gerekir yoksa freehand her aşama için yeterlidir... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
logo için şablon yok. Neden yok logo tekil olmalıdır çünkü.
Ancak logo tasarımı için program vardır. Photoshp pek iyi değil bu iş için. Logoların vektörel olması ve her ortamda kullanılabilmesi gereklidir genelde. Ancak logo PS te tasarlandıktan sonra bir de vektörel versiyonu yapılabilir. Vektörel logolar için Corel Draw, Freehand, Fireworks hatta flash işinizi görebilir. Ancak amatör şekilde logo tasarlayan bu tip programlar var olabilir tabii ki bunlardan çıkan logoları da bir firmaya götürmek hatta kiişisel fıkra sitesine dahi koymak bence pek akıl karı iş değildir.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
logo Tasarımı bana göre orta ölçekli bir site yapmaktan daha zordur. kurumsal kimliğin doğru yansıtılması, Kolay anlaşılır çabuk akılda kalan, ifade etmek istediğini rahatlıkla anlatabilen bu küçük grafikleri yapmak için ise ; kağıt kalem isteğe bağlı bir vektörel çizim programı ve aşırı düşünmekten dolayı hemen çatlamayacak bir beyin
![]() Ha bu arda şuan aklımda değil ama bir ton logo template siteleri mevcut.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Alıntı:
yukardaki link ve CHP üzerinden benim 'iste' diyecebileceklerimden bazilari : en favorilerimden birisi tam disneye göre zekice sade ve herseyi anlatiyor zekice hos hos calisma aalani sekli ve de dairenin mükemmligi düsünürse lucent'e göre yine buda bell e göre hos cagrisimli ve hos gayet hos
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!