|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
deviantart kablonetcilerde çok yavaş.. kurtulmanın yolu ?
deviantart kablonetcilerde çok yavaş.. kurtulmanın yolu varmı ? (depremden sonra net gittğinde proxy.ege.edu.tr den çıkış almıştım deli gibi hızlanmıştı.. ama şuan denediğimde sorun çıkarıyor.. kablonet mevkiim *ankara*k.esat) |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ben ultratv den kablo internet hizmeti alıyorum, ben de pek hızlı olduğu söylenemez açıkçası deviantart' ın hiçö hızlşı olduğunu görmedim
![]() Serverları çok yüklü çok fazla ziyaretleri var ve sayfalar çok ağır + Reklamlar çok yavaşlatıyor. // Bu arada shadowness ne zamandan beri böyle hiç farketmemişiz
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
İlgisi var mı bilmem ama Ankara, kucukesat yada yenişehir mevkilerinde bir port sorunu vardı. Hemde koskoca ankara (aslında turkiyede) tek bu bolgenin portunda bir sorun vardı. Ama duzeltilmiş olması lazım. cunku 3-4 gundur bir sorunla karsılasmadım.
Yanlız deprem olmadan onceki verimi almış değilim.sankı eskisine gore bir yavaslık var. 2.3 kb bir yavaslama soz konusu. Bu neden olabilir ? |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
arkadaşlar dediğimi gözardı etmişsiniz... ben deprem zamanı proxyden çıktım deli gibi hızlıydı.. ama o proxy şuan kapalı... denermisinz proxyden çıkarmayı ie. ı... kesin çözüm yolu... deprem tarafından deviant verileri çok yavaş... server o tarafa çok uzak, deprem zamanıda tüm erişimimi proxy.ege.edu.tr den yapıyordum.. o farklı bir yol izliyordu veri ulaşımında.. (teknik bilgm vasat anca böle bir açıklama yapabiliyorum)
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
soul'un dedigi gibi problem deviantart server'sindan kaynaklaniyor gözüküyor.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
deviantart'ın db sinde 2,5 - 3 milyon girdi var. bunlar grafik çalışmaları, resimler, brushler, haberler, yorumlar vs.. Bi dünya üye ve birde forum olunca haliyle biraz ağırlaşıyo.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!