|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
klasörlere şifre koymak için program
arkadaşlar, ben klasörlere şifre koymak için bir program arıyorum. pek çok denediğim oldu ancak istediğim gibisini bulamadım. şöyle basit birşey lazım bana; klasöre tıkladığım zaman bir kutu çıkıcak ve ben şifreyi girip oke dediğimde klasör açılacak. sadece bu kadar işte. ancak şuvar; ben dosyaya değil klasöre şifre koymak istiyorum. eğer deneyip bildiğiniz program varsa söylerseniz sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
WFL
Windows file locker programı aradığın program sanırım. Bu programda benim beğenmediğim olay, dosyaya girmek için şifreyi yazıyosun, çıktığında ise dosya açık kalıyor. Dosyayı her seferinde yeniden kitlemek zorunda kalıyorsun. Dosyadan çıkınca şifre tekrardan devreye girse daha işe yarar olurdu sanırım...
programı Şurdan indirebilisin.
.../// Pamuk proton ve yedi elektron ... Mesaj Phys tarafından 27.07.2003 (01:59) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Re: klasörlere şifre koymak için program
Alıntı:
pardon. Şimdi denedim WFL klasöre şifre koymuyor. Ben sadece dosyaları şifreliyordum. Klasör olayını deneyince anladım...
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
yani biraz kafam karıştı galiba. Dosya ile klasörü karıştırdım galiba. Yada ikisi aynı şey aslında. File kelimesinin anlamına baktım hem klasör demek hemde dosya demek. Neyse ben durumu şöyle izah edim...
Eğer Belgelerim içindeki, mesela Resimlerim dosyasını ( veya klasör her neyse ) kitlemek istiyosan WFL bunu kitleyebiliyor. Ama resimlerim içindeki herhangi bir resim.jpg veya film.dat gibi bi dosyayı ( veya klasör her neyse ) kitleyemiyosun. Sanırım Daha rahat anlattım şimdi. Ohh.Sende ne klasördür ne dosyadır onu açıkla şimdi kafam karıştı aslında ikisi aynı şey değilmi . Mesela Belgelerim bi klasörmü dosyamı?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
ingilizceden çeviri yaptığın zaman böyle gariplikler oluyor işte
dediğin gibi ikisinin anlamı aynı. biz türkçe mantığıyla bakarsak olaya; uzantısı olan (.jpg, .dat..vs) dosya, bu dosyaları koyduğumuz dizine ise klasör diyoruz. ben tek bir dosyayı değil, komple bir dizine şifre koymak istiyorum. yani klasöre ![]() şimdi sanırım senin dediğin program benim istediğimi yapıyor, yani örneğin belgelerim'e girmeyi engelleyebiliyor, yanlış anlamamışım değil mi? |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
haklısın sıkıntı veriyor. Çok yavaş yapıyor aynı zamanda. Sanırım çalışma mantığı şifrelemek istediğimiz klasörün içine bi dosya atıyor. Açmak istediğimizde önce bu dosyayı açmak yani şifreyi kırmak gerekiyor sonra siliniyor. Tabi bi daha otomatik şifrelenmiyor. Çok basit bir program mutlaka daha gelişmişi vardır. Sen bi Google yap eniyisi
. Bende arıcam ama şimdi yoğunum. Sonra bakıcam bulursam eklerim buraya
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!