Zoque.Forum
»
Adobe Photoshop Açılmama Hatası..
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Adobe Photoshop Açılmama Hatası..
merhabalar,
Adobe Photoshop'u yükledim.. daha önce çalışan Photoshop'um " Unable to continue because of hardware or system error. Sorry, error is unrecoverable. " gibi bir hata veriyor. Bunun cd'den olabileceğini düşünüp farklı bi sürümünü kurdum Photoshop'un fakat yine aynı hatayı veriyor. Bu neden olabilir? En son 1-2 gün önce format atmadan Win Xp'nin üstüne yeniden Win Xp kurmuştum ondan olabilir mi? yada neden kaynaklanabilir ? yardımcı olursanız sevinirim... sevgilerimle, bahadir canberk
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
bende aynı hatayı veriyordu ama vermesinin sebebi dosya adı olarak fontlarda çişğüı gibi harflerin olmasıydı. onları sildikten sonra açılmıştı..
işletim sistemini yeniden kurmanla alakası olacağını sanmıyorum..
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Benim başıma da aynı şey gelmişti. Hata mesajını olduğu gibi Google'da arattım
ve sorunun sistemi kurduktan sonra, netten indirip kurduğum yazıtiplerinden kaynaklandığını öğrendim.Tabii o yazıtiplerini sildikten sonra sorun kalmadı. K.G.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
evet benim sorunumda ondanmış.. gerçi format attık ama neyse.. bir şey daha öğrenmiş olduk..
teşekkürler yardım için..
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!