Zoque.Forum
»
messenger (hata raporu gönder / gönderme ) mevzusu...
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
messenger (hata raporu gönder / gönderme ) mevzusu...
Arkadaşlar windows'umuz xp...
MSN messenger'ı kaldırdığım halde bilgisayarda ne yaparsam yapayim periyodik olarak karşıma "messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür dileriz" saçmalığı çıkıyor. Yaw neyden özür diliyorsun. Neyin kapatılması gerekiyor. Açık olmayan bir programın nesini kapatıyorsun anlamadımki... Ne yaptıysam çözemedim bunu. Hadi dedim kaldırmayayim. üst sürüm yükledim. yine aynı mesajı sürekli çıkartıyor karşıma. artık bu mesaja gönderme demekten o kadar yoruldumki bir süre sonra umursamaz oldum. çekiyorum hata penceresini bir köşeye. orda bekliyor. ta ki bilgisayarı kapatana kadar... bu tür bir olayla karşılaşanlar var mı aranızda ? ne önerirsiniz ? lütfen format c demeyin.... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: messenger (hata raporu gönder / gönderme ) mevzusu...
bilgisayarım (sağ tık) > Özellikler > Gelişmiş > en allta hata raparu butonu var oraya tıklayıp hata raporu gostermeyi kapatabilirsin.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
yalnız, MSN (windows messenger) xp ailesinin temel bileşeninden bir olduğu için registerde kaldırılacak key'lerde dikkatli olmakta fayda var. zira açılmayan bir xp, ortalama 2 saat sürecek kurulumları göze almak demek
![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul/karaköy
|
haklısın ben de xp de MSN yi kaldırmıştım
bunun için chip deriglerinden birinden bulmuştum özel register anahtarını kaldıyordun galiba ama hatırlayamıyorum bir sürü anahtar var chip editörline falan sormayı dene onlar yarımcı olabilir belki |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
antispy adlı programı kullanarak windows messenger ı kolaylıkla ve tamamiyle bilgisayardan kaldırabilirsiniz..
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Messenger dan kurtulmak icin daha basit düşünmek yeterli. Ornek: msmsgs.exe.ssc , msmsgs.exe.scg , vs ...
(ssc: sıkıyorsa şimdi çalış, scg: şimdi çalış da görelim)
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
arkadaşlar;
cevaplayan herkese öncelikle teşekkürler... Bu önerilerinizi dikkate alacağım. Bu arada aslında dediğiniz gibi Xp'nin önemli bir bileşeni olan bu programı sistemden ayırmak istemezdim. Yani bana onun varlığı batmıyor aslında ama program sistemde ikende ben bu hatayı sürekli alıyordum. Ordan kıllanıp zaten bu durumlara geldim. Yani bu hatayı vermesin adam gibi çalışsın ben onu tekrar kurarım :))) |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
pek de önemli bir bileşen değil...
hatta gereksiz bir bileşen bence.. insanları icq dan soğutup kendi messengerlarının kullanımını arttırmak için gidilmiş bir yol işte... kurtulmak için gerekenleri de yukarıda söyledim zaten.(program ekle kaldırdan tamamen kaldırmak imkansızdı sanırım...tamamen kurtulmak için bu program aracılığıyla silmek daha garanti) programı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
zaten gerekliliği/gereksizliği için yazmadım bir bileşeni olduğunu
vurgulamak istediğim herhangi bir program olmadan manuel olarak register'dan messenger ile ilgili keyleri silerken dikkatli olunmasıydı.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!