Zoque.Forum
»
Bu hata nedir?
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Bu hata nedir?
merhaba,
Bilgisayara format attım ve ekteki mesajı alıyorum.Belirli periyotlarla bu hatayı veriyor, kesinlikle kapanmıyor, kapat düğmesine basınca aynısı çıkıyor yeniden.Bu hata çıktıktan sonra Ctrl+Alt+Del de çalışmıyor. Sebebi ve çözümü nedir, yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşletim sistemi Win98 2. sürüm. Selamlar |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Bu hata nedir?
Valla böyle bir hata mesajından bi sonuç çıkartıp, şöyle şöyle olmuş demek çok zor
Çünkü windows 98 de ne zaman bişey göçse verdiği hatayı kernel32.dll ile bağlar ve böyle oldu der. Watch programıyla sistem arasında yaşanan bir uyumsuzluktur bu, programı tekrar kurmayı dene (sistemden tamamen kaldırıp) eğer sorun devam ederse 98 programdan pek hoşlanmamıştır format atmayı deneyebilirsin. Çünkü eskiden sıfır sisteme kurduğum program böyle göçebiliyordu, format atıp tekrar sıfır sisteme kurduğumda ise sorun çözülüyor, program tıkır tıkır çalışıyordu. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
teşekkür ederim,
Aslında ben böyle bir program kurmadım, donanim sürücülerinden sonra bir kaç program kurdum ve bu mesajı verdi. Eski formatlardan sonra da bu problem oluyordu, dediğiniz gibi bir kaç kere format atıp tüm sistemi kurduktan sonra düzeliyordu.Ne yazık ki bu aralar bunun için vaktim yok, format atmadan çözmem gerekiyor. Acaba neyi kaldırmam gerekiyor ??? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
başlığı watch olan bi dosya yüzünden oluyor bunlar. o programın imha edilmesi lazım
dediğin gibi donanım sürücülerinden geliyor olabilir. dosyanın adı watch.exe de olabilir, araştırmak lazım. bir de sistem açılışta hangi dosyaları yüklüyor onlara bakabilirsin, orda da gereksizleri kaldırırken belki watch ı da bulabilirsin. ayrıca bu hata mesajını windows açılışında hemen almıyorsan yine görev yöneticisinden (ctrl+alt+del) bu watch şeysini bulup manuel olarak kapatabilirsin. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!