Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Diğer Bölümler » Yazılım/Software » xp de help (.chm) dosyaları açılmıyor :(

Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 03.03.2004   #1 (permalink)
Scud

Scud's Avatar

Yer: Antalya
xp de help (.chm) dosyaları açılmıyor [Çözüldü]

xp' de daha bir ay önce çalışan help dosyaları bu ay çalışmıyor sp falan yüklü xp pro var... chm uzantılı dosyaları açmaya çalıştığımda şu hatayla karşılaşıyorum.

"Dosya açılamıyor: mk:@MSITStore:e:\downloads\.....\bla.chm."

Mesaj Scud tarafından 18.03.2004 (11:34) yeniden düzenlendi..
Scud şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 03.03.2004   #2 (permalink)
uzaytek

uzaytek's Avatar

Yer: Ankara
Re: xp de help (.chm) dosyaları açılmıyor :(

benim başıma gelen benzer bir olay yazayım belki yardımı olur;

help dosyasında bir takım preference degisiklikleri yapıp sonradan help dosyasının yerini harddiskte degistirmistim. help dosyası açıldığında buna benzer hata mesajı veriyordu. gidip aynı değişikliği tekrar yaptığımda düzelmişti. preference den kastım phpmanual de style kullanmak bu arada.
uzaytek şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 03.03.2004   #3 (permalink)
Scud

Scud's Avatar

yok hayır .. bilgisayarımda 100 lerce help dosyası var.. hepsinin prefrencesine girip oynamış olamam heralde
Old 18.03.2004   #4 (permalink)
Scud

Scud's Avatar

Çözüm!!!!

başlat - çalıştır a

win98 için
Kod:
regsvr c:\windows\system\hhctrl.ocx
winnt ve 2000 için
Kod:
regsvr32 c:\winnt\system32\hhctrl.ocx
winxp için
Kod:
regsvr32 c:\windows\system32\hhctrl.ocx
Old 14.06.2008   #5 (permalink)
cihaninyeri

cihaninyeri's Avatar

Yer: istanbul

internet Explorer 7 yüklü bilgisayarlarda .chm dosyaları açılsa da "Sayfa Görüntülenemiyor" veya "İşlem iptal edildi" uyarısı çıkabiliyor. Bunu düzeltmek içinse .chm dosyasına sağ tıklayıp "Özellikler"i seçip ve "Engellemeyi Kaldır" düğmesine basmak sorunu çözüyor.
cihaninyeri şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
acilmiyor , dosyalari , chm , help

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 03:11.