»
Nete girince bilgisayar reset atıyor...
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Nete girince bilgisayar reset atıyor...
Evdeki bilgisayarımda nete girdikten 2-3 dakika sonra alttaki hata mesajı çıkıyor ve bilgisayar reset atıyor. Bunun neden yapıyor ? kaspersky virüs programı kullanıyorum. Virüs bulmuştu sildim onları. Ama aynı sorun devam etmekle birlikte o 2 - 3 dakikalık kısımda virüs programını güncellemek istediğimde bir hata verip güncellemiyor. Acaba aşagıdaki konu başlıkları ile mi ilgili benim sorunum ? Yardımlar için şimdiden teşekkürler. ![]() bir bilgisayarı izleme ? Uzaktan Erisim (Remote Access)
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Re: Nete girince bilgisayar reset atıyor...
Bilgisasarınızda msblaster kurtçuğu var..
Microsoft Download Centerden ilgili yamayı indirin..Ayrıca temizleme yapamasıda var.. Bundan başka nortonda sitesine girip ararsanız ilgili toolu bulursunuz.. www.antivirus.com online scan yapabilirsiniz.. Kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
@Exploit sağol. Bende bu virüsü duymuştum. Hatta arkadaşlara çözüm önermiştim ama bana bulaştığı aklıma gelmedi.(virüsü görünce panikledim herhal
) Aklım başka yerlere gitti. Dün gece neler kurduğumu anlatsam kitap olur Tekrar teşekkürler...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sana zaman kazandıracak başka bir işlem de, internete bağlanmadan,
control panel -> administrative tools -> services i çalıştır oradan Remote Procedure Call (RPC) servisini seç, sağ tıkla, properties tıkla, Recovery kartına geç, first failure seçeneğini take no action olarak değiştir, second ve subsequent seçeneklerini de take no action olarak değiştir, OK de çık, sonra internete bağlandığında hattını koparmayıp restart etmeyecektir, bu da internette sana zaman kazandırır gerekli yamaları ve cleaner ları indirip virüs temizlemeni yaptıktan sonra RPC ayarlarını geri -Restart the Computer- getirebilirsin ![]() ben aynı dertten 2 gün kafayı yemek üzereydim, "neler oloor" diye diye
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
@absconder ve @KheLL_35 teşekkürler. Şu anda netten düşmüyorum ama virüs sanırım hala aktif. virüs programınıda güncelledim. Sonra Symantec in bir programı varmışbu virüs için onu download ettim ve kurdum ama oda virüs bulamadı ilginç tabe. Şu anda ne var ne yok bilmiyorum...
@blurise sanırım format atacam son olarak. Neden xp kurma dediğini açıklarsan sevinirim (merak ettim )Bir ara discovery kanalda bir adam çıkmıştı ve buna benzer bişey söylemişti ; Windows'un yeni sürümleri çıktıkça fiyatı artıyor, daha çok yer kaplıyor, ve en önemlisi daha çok sorun çıkarıyor.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu Worm'dan Windows 2000 filan etkilenmiyor. Yahut ben 2003 kullanıyorum ve başıma kötü bir şey gelmedi... Bildiğim kadarı ile kullandığı açık XPya özel.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!