»
Audio Edit
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Viyana; Wien; Vienna
|
Audio Edit
Elimde eski bir ses kaydi var ve kötü bir kayit sayilabirlir. ugultular ve de hışırtılar var. Bu tür şeyleri temizlemek için iyi bir program varmı... Veya kayıt yaparkende olabilir... Ayrica bende Cool Edit programi var ama istedigim olayı yapamadim... (kayitlari müzik setinden bilgisayara yapmaktayim) Simdiden tesekkürler...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Audio Edit
Sonic forge yada Adobe audition gibi diğre pro seviye birkac programı onerebilirim. ama bu programlar ile cızırtıları nasıl temizleyecegini bilemiyorum.
Öte yandan müzik setinden bilgisayara diyorsun, kullandığın aracların kalitesi iyi mi ? Cunkü bunların kalitesi iyi değilse bu tarz cızırtılar yapmaktadır. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: Audio Edit Hiss Remove
Cool Edit te Effects >> Noise reduction menusünün altında cızırtı ile ilgili işlemler var.
Remoıve Hiss işe yaramazsa yada cızırtıların çok yüksek se... Noise reductionı kullan ve oradan "Get Profile From Selection" yaptıktan sonra sesi üzerindeki gürültüye göre ayarla. Biraz robotlaşabiliyor aman dikkat. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!