Zoque.Forum
»
Kisayol işareti ve 2 soru daha...
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
Kisayol işareti ve 2 soru daha...
selamlar forum..
benim problemim 3 tane. 1.c: 'nin kisayolunu masaüstüme attım yalnız o yanindaki yamuk ok (kısayol olduguna dair göstergeç) göz zevkimin içine.... ![]() bunu halletmek için çözüm yoluı var mı ?? 2. windows xp kullaniyorum. ve bu dosyalarin rengini biliyosun standart sarı 3d gibimsi. bunlara altarnatif bir dosya icon'um var. bunu öyle bi yere koyim ki butun dosyaların işaretleri yani yeni klasör şeklinde açtiklarimin hepsi ayni şekilde olsun. bunu nasil hallederim.. 3.izmirdeyken olmayipda ist.da yasadigim bi problem var. devamli olarak internetten düşüyorum.zaten 56k modemle igrenç bi rakamla baglaniyor uzerine bide hattan düşünce deli oluyorum. bunu engellicek (sanirim ping tarzi bişi) program var mı? teşekkürler..
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Kisayol işareti ve 2 soru daha...
3. sorunu ben cevaplamak isterim. Ben 56 K ile bağlanırken BeFaster adlı programı kullanıyordum, zaten bir türk programcı tarafından yazılmış, (BElkide Aramızdadır) çok güzel bir program.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
1. sorudaki kısayol oklarını kaldırmak ya da küçültmek için Tweak UI kullanılabilir:
http://download.microsoft.com/downlo...ertoySetup.exe Kurduktan sonra Explorer -> Shortcut menüsünden ilgili seçeneklere ulaşabilirsiniz. Yalnız Service Pack 1 istiyor yanlış bilmiyorsam. Tweak UI'ın da dahil olduğu Power Toys for Windows XP sayfası: http://www.microsoft.com/windowsxp/d...powertoys.mspx |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
ben de 2. soruyu cevaplıyayım..
2 seçeneğin var; 1- icon packager, on display, style xp (yeni versiyonu) gibi programlar kullanabilirsin. 2- Klasör ikonu "windows/system32/shell32.dll" dosyasının içinde duruyor. o dosyayı icon edit programıyla (şu olabilir mesela)açıp edit edebilirsin. ancak bu o kadar kolay olmaz elbette. dosyayı yedekleyip değişikliğini yaparsın, sonra güvenli modda açıp edit ettiğin dosya ile orjinal dosyayı değiştirirsin. windows xp'nin sistem dosyalarını koruma özelliğini de kapatman gerekebilir. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
chopsuey ,inT ,premature saolun kardeşler...
klavyeniz dert görmesin ![]()
- mirror mirror upon the wall break the spell or become a doll Mesaj Enokesk tarafından 30.08.2004 (12:56) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!