»
Hangi tarayıcı yı kullanıyorsunuz?
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? | |||
| Internet Explorer |
|
35 | 49.30% |
| Mozilla Firefox |
|
29 | 40.85% |
| Opera |
|
3 | 4.23% |
| Safari |
|
2 | 2.82% |
| Konqueror |
|
0 | 0% |
| Avant Browser |
|
2 | 2.82% |
| Katılımcı: 71. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Hangi tarayıcı yı kullanıyorsunuz?
Firefox & ie & opera & maxthon & netscape bunların hepini kullanıyorum ama en çok Firefox... ikinci sırada IE var
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Evet biliyorum linux kullananların bir kısmı mozilla kullanıyordur zaten.
Ben sadece Konqueror'ın oranına dikkat cekmek istedim. Son olarak bir yerde görmüştüm. Bir forumda online kullanıcıların hangi browser ile bağlandığını online kullanıcı listesindeki isimlerin yanında bir kucuk ikon kullanarak belirtiyorlar. Ordaki orana göre neredeyse kullanıcıların 30% ile 40 % Firefox kullanıyordu. Yani bu anket bir nevi gercek sayılara yakın sayılır
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Firefox'u beğendim. İnsan uzun süre I.E. kullanınca başka browserlara kolay kolay ayak uyduramıyor. Ama Firefox hem arabirim olarak hem de kullanışlılık açısından beni memnun etti. Ancak bazı sitelerde tablolarda sorun çıkıyor. Sayfa düzeni bozuluyor. Onun dışında ısındım bende. Ama hala I.E. den kopabilmiş değilim.
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
IE son derece iyi bence. Nedeni şu . Kod yazıyorum ve pek çok browser yakınından bile geçemiyor. Uyumluluk olayını da açıkçası umursamıyorum artık. %90 IE kullanılıyor. Bu iyi bir istatistik. Siteme girip "Abi bu flash ama benim browserimda default yüklü değil" denmesi sinirimi bozuyor.
![]() Gerçekten de pek çok style ve JavaScript yapı daha düzgün. Mozilla ya ısınamadım siteleri bozuk gösteriyor. Ama bu belki de standartlardan ne kadar uzak kaldığımızın da bir göstergesi
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Firefox, showtvnet.com sitesindeki "canlı yayınlar" combo box'ını açamıyor. Ayrıca varsayılan olarak sayfalarda mediaplayer'ı kullanma imkânı vermiyor. Bu yüzden internet üzerinden radyo ve müzik dinlemek ile televizyon izlemek mümkün olmuyor.
Sanırım kullandıkça daha pek çok sorun ortaya çıkacaktır. Ancak ilerleyen versiyonlarda sorunların düzeltileceğini umuyorum. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!