|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
zoom adsl modem için ağ ayarları
Başlığa sadece zoom yazdım. Çünkü ağ ayarları bir üst model modemde de aynı olabilir diye düşünüyorum. Zoom X4 kullanıcısıyım. http://forum.zoque.net/showpost.php?...0&postcount=13 adresindeki sorunumun modem ayarları ile ilgili olduğunu duydum. Ama beni tatmin edecek bir cevaba rastlamadım. Neyse daha önce zoom modeminin ayarları ile uğraşan arkadaşlar veya zoom model kullanan arkadaşlardan rica edecektim sorunun çözümü ile ilgili eğer biliyorsanız. Daha önce uğraştınız mı? Daha doğrusu uğraşan oldu mu? :) Teşekkürler!
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: zoom adsl modem için ağ ayarları
Öncelikle bilgisayarlarına ip numarası vermeye 16'dan başlamayı dene. Yani 10.0.0.16 - 10.0.0.17 gibi.
Ağ kurulum sihirbazında her iki bilgisayarda da bağlantı yöntemleri kısmında "diğer"i, çıkan sayfadaki seçeneklerden ise birincisini seçerek yani Bu bilgisayar internet'e doğrudan ya da bir ağ hub'ı yoluyla bağlanır. Ağımdaki diğer bilgisayarlar da internet'e doğrudan ya da bir ağ hub'ı yoluyla bağlanır"ı seç. Ben de bu ayarlarla X5 model modemde ağdaki bilgisayarlar birbirlerini görüyor. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Re: zoom adsl modem için ağ ayarları
Mesajını aldıktan sonra bir karıştırayım dedim ayarları... Senin yazdıklarını yapamadım. web konsolundan bir karıştırdım ayarları. Ama iyi de karıştırmışım
Biraz önce düzeltebildim. Modem kafayı yedi adeta. Herşey normal ama yine bağlanmıyordu. Ne oldu bende bilmiyorum
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!