»
Dreamweaver'da Css ayarı
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Dreamweaver'da Css ayarı
Merhabalar.. Dreamweaver her font değiştirmemde, kendinden (yeni bir CSS atıyor ) CSS açıyor.. 3 font CSS kullanırken bi bakmışım 15 tane olmuşlar, DW de bu ayarı kapatabileceğim bir yer varmı.. Teşekkürler ediyorum .onur
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Dreamweaver'da Css ayarı
@Sercotec teşekkürler...
zaten orada oluşan cssleri silmekden gına geldi.. Dw kullandığımdan dolayı, her font değiştirmemde CSS oluşturuyor (örn: 2 satırı tarayıp oraya ayrı bir font vermeye calıştığımda, kendiliğinden style12 diye CSS acıyor..) sorunum bu acıkcası..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Dreamweaver'ın MX sürümünden beri verdiği yoğun CSS desteğinin bir parçası olan bu seçenek;
Edit > Preferences > General (Zaten ilk gelen alan) Burada en alttaki check box "Use CSS instead of HTML tags" kurulumdan tıklanmış olarak geliyor, onu kapatırsan sorunun düzelecektir...
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
@Sercotec, CSS i otomatik tanımlama, şıkkını kapatmamın ne gibi negatif etkenleri olur bana. ben 3 CSS lik bir sayfada kafasına gore onlarca CSS açtığı için bu sorunu dile getirdim..
Bilgi verirsen sevinirim... ufak bir hız kazanalım derken , faydalı olacak bir işlevin yolunu kapatmayalım ![]() Teşekkürler .onur
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Ben en başta bir tane oluşturup üzerine sağ taraftan eklemeler yapıyorum. Ya da çok karışırsa işler CSS'i açıp üzerinde değişiklikler yapıyorum.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!