|
|
#1 (permalink) |
|
US ROBOTICS 9105 Modemde Port Çıkış Sorunu //
Benim ADSL ile ilgili bir sorunum var ama hala bir çözüm bulamadım.. US ROBOTICS 9105 ADSL modemimde..Çıkış yapamıyorum..Gerçi ne iis çıkışı nede başka bir ip çıkışı yapabiliyorum..Bunu nasıl sağlarım acaba ? Aynısını zoom modelindede yapamamıştım ikisi hakkındada bilgisi olanlar sunabilirmi acaba ??
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: US ROBOTICS 9105 Modemde Port Çıkış Sorunu //
sorunu anlamak adına soruyorum, internete mi bağlanamadın yoksa belli bir port numarasını mı acamadın ?
belki de bu link işine yarayabilir; http://www.usr.com/support/9105/9105-tu-ug/index.htm D.N: bu port kavramı artık akıl karıştırmaya başladı. acaba doğru mu kullanıyoruz ? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Alıntı:
PPPoE seçimli devam ediyorum işleme ; ama ille bir sorunla karşılaşıyorum.. Bide Mac Encapsulated Routing (MER) ayarlarının olduğu bölümü bulamadım ben ?
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Bu durumda muşteri hizmetlerini ara diyecem ama demek istemiyorum. o yüzden biraz araştırmaya girdim.
Burda Cnet modem icin ayarları anlatmış ama standart bilgileri burdanda ayarlayabilirsin. Zira piyasada ki birçok modem conexant cipleri kullanıyor, bu yüzden hepsinin genelde ayarları aynı ama arayüzleri farklı. http://forum.donanimhaber.com/m_1296137/tm.htm enteresan bir şekilde daha fazla bir sonuc bulamıyorum. Bu modem ile birlikte türkçe kılavuz vermeleri gerekir orda anlatılanlar yeterlidir. Sanirim birde müşteri hizmetlerini arayıp, abonelikte bir sorun olup olmadığını kontrol ettirin. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Müşteri Hizmetleri veya distribütor numarasını aradım ama bulamadım.Aldığım yerin bilmediğindende eminim.
Benim yapmak istediğim bu arada modemi kurmak değil modemin ip'sini dışarıya çıkartabilmek.. Ve başka portlarada açabilmek.. Herşeyi normal yaptığım halde olmadı..Ve bu akşam yapamadım..Fakat inada bindiği için yine yapmak zorundayım ??? kafayı yemek üzereyim
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
hiGS kusura bakma ama ben seni pek anlamadım.
Modemin ip'sini dışarıya cıkartmak ve başka portlara acmak derken tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Anladığım kadarı ile modem ile intenet bağlantısını kurabiliyorsun ama yapmak istediğin olay başka. Bu olayı izah edersen belki benim gibi anlamayan diğer arkadaşlarda konuya katılır. ![]() İşin tuhafı bende de inada bindi. Bende yardımcı olmak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
yaa dialup'tayken ben.. localhostumdaki localhost/mert i 195.175.x.x/mert şeklinde gösterebiliyordum değil mi ?
Fakat şimdi 81.215.x.x/mert verdiğimde açmıyor; modem firewall'ı kapalı dmz host belirlenmiş ama neden hala olmadı anlayabilmiş değilim..
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!