»
Windows Media Player Classic'in, Microsoft'un kendi sitesinde bulunmaması durumu?
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Windows Media Player Classic'in, Microsoft'un kendi sitesinde bulunmaması durumu?
Windows Media player 6.4'ü kurmak istedim bilgisayarıma, yalnız XP'de çalışan sürümü Microsoft'un sitesinde yoktu. Ben de Google'da buldum. Bu sürümün spyware'siz olma ihtimali var mı? Örneğin şurada buldum: http://www.softpedia.com/get/Multime...-Win2kXP.shtml site güvenilire benzese de bu sürümün Microsoft'un kendi sitesinde olmamasının nedeni ne olabilir? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Re: Windows Media Player Classic'in, Microsoft'un kendi sitesinde bulunmaması durumu?
anladığım kadarıyla Microsoft eski sürümü artık desteklemiyor. bu yüzden de xp için herhangi bir official güncellemeye gitmemiş olabilir. bende k-lite codec pack ile gelen versiyonunu .mov dosyalarını izlemek için kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Windows Media Player Classic'in, Microsoft'un kendi sitesinde bulunmaması durumu?
Windows Media player 6.4 'un XP surumu zaten isletim sistemi ile beraber gelen degilmidir? program Files/Windows Media player/mplayer2.exe
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
softpedia çok güzel bir site sıksık kullanıyorum..Başıma spyware veyahut benzeri bir dert açmadı daaha ama..
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
artı, media player classic adında da farklı bir program var.
hemen hemen tüm medya formatlarını çalabilen, kurulum olayı falan olmayan, tek bir .exe ile tüm konuyu çözen, çok güçlü bi o kadar da kullanışlı olan bir programdır. klasik media player arayüzüyle çalışmakta. alternatif, karmaşası olmayan ve çoğu formatları oynatabilen bir program için tavsiye ederim... www.download.com dan bulabilirsiniz
Mesaj cok_yasa_kamil tarafından 07.03.2005 (14:05) yeniden düzenlendi. Açıklama: link |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Ya beyler kusura bakmayın ben bu konuma cevap geldiğini görmemiştim
yaklaşık 3 hafta sonra gelmiş cevap eheh.@Confused aradığım şey buydu. Gökte ararken yerde bulmak diye buna denir herhalde ![]() @byRam dediğin programı bulamadım maalesef? @hiGS softpedia da o zaman download sitelerim arasına girdi. Zaten tasarımı hoşuma gitmişti baya ![]() @cruelstroke sana da teşekkürler yalnız quicktime üzerine .mov oynatıcısı tanımam söyleyeyim.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
durumu , bulunmamasi , sitesinde , kendi , microsoftun , classicin , player , media , windows |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!