»
Media player ve screenshot almak
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Media player ve screenshot almak
Media player’da screenshot alma olayını nasıl gerçekleştirebilirim, Photoshop’da boş bir ekran görüntüsü alabiliyorum, yolu yordamı nedir ? keyword : ekran resmi, ps
just read it! Mesaj maver tarafından 24.02.2005 (10:14) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Re: Media player ve screenshot almak
"alt ve printscreen"'a aynı anda basıp Photoshop veya herhangi bir resim düzenleme aracı içerisindeki sayfaya "ctrl ve v" tuşlarını kullanarak koyabilirsin.
not: alt ve printscreen o anki etkin penceredeki görüntüyü , printscreen tüm alanın görüntüsünü kaydeder.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
BS player'la yapabilirsin..
Caps almak için öncelikle istediğin filmi Bs player’da çalıştırıyorsun daha sonra caps almak istediğimiz yerlerde Shift tuşu ile birlikte “p” tuşuna basıyoruz, bu şekilde aldığımız capslari bulmak için program Files klasöründen Bs player ya da Webtech (bazen klasör adı farklı olabiliyor) klasörüne bakmamız yeterli.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: -
|
media player'da sağlıklı bir şekilde screenshot almanın pek yolu yok diye biliyorum. ne yaparsan yap siyah ekran çıkıyor ama tek ve pek kullanışlı olmayan bir yöntem önerebilirim. üst bölümde araçlar/seçeneklerden başarım tab'ına gelip burada video ivmesini düşürürsen (%50 nin altında bir orana) bu şekilde zar zor çalışmakta olan dosyadan screenshot alabildiğini görürsün. shot alma yöntemi zaten aynı print screen ve uygun bir editörde ctrl+v. bütün bunların dışında ben de bs player öneriyorum
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
boş notepad açıp tam ekran yapın sonra ardından ss almak istediğiniz şeyi açın.
2. ve en sağlam yöntem Hypersnap DX gibi bir program kullanmak. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
şu anda denediğimde olmadı ama zamanında şöyle bir yöntemle ekran görüntüsü almayı becermiştim..
ekran çözünürlüğünü ayarladığımız bir yer varya, oraya gelin (masaüstünde sağ tüşa basarak properties seçin ve ardından settings kulakçığına geçin) burada advanced seçeneğini seçin. ardından troubleshoot... hardware acceleration 'ı düşürebildiğiniz kadar düşürün. bu şekilde medai player'dan ekran görüntüsü alabilirsiniz.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bodrum
|
PowerDVD'de var o özellik. Çokta kolay yapılıyordu ben kullanırdım. Kendi printscreen butonu var ona istediğin kadar basıp istediğin kadar fotoğraf alabilirsin. Ayrıca herhangi bir programa yapıştırman gerekmiyor. Senin belirlediğin yola istediğin resim formatında kayıt yapıyor...
Bu arada daha ince çalışmak istersen Adobe Premiere'de export timeline bölümünden istediğin frame i istediğin format ve büyüklükte alabilirsin... PowerDVD ekran çözünlülüğü kadar alıyor sanırım...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
bende hypersnap dx yada bsplayer öneririm.
bu arada bunlar zaten yazılmıştı gibisinden zihnim bana bir oyun oynuyor. şuan 30'a yakın tab açık olduğundan aramaya üşeniyorum, o yüzden mesajımı sessizce noktalıyım ben en iyisi
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!