|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
kerio personal firewall
kerio personal firewall bu programı kullanan abilerim aplalarım kardeşlerim varsa değerli görüşlerini bekliyorum iyi bir program gibi duruyor ama kurup kurmama konusunda karar veremedim zone alarm vs kerio hangisi acaba mcaffe de var tabii kotu bır durum
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: kerio personal firewall
Merhaba,
bende zone alarm yerine kerio kullanıyorum, kesinlikle zone alarm' a tercih ederim. Çok sağlam ve güzel bir program makinayı da kasmaması + sayılır bence ![]() benim yaşadığım tek sorun internete baglı olmadıgım zaman açmak istedigim programlar için dahi prompt sorması, ama onu da nete girmedigim zamanlar disable ederek çözüyorum. Şiddetle tavsiye ederim
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
@BRONZE;
Haklısın, sistemin güvenliğini tam manada sağlaması çok güzel. Böylece kullandığımız programların hangilerinin bizden habersiz biryerlerle iletişim kurduğunu da görebiliyoruz ![]() pop-up filter, advertisement filter ve activeX, vbscript, JavaScript gibi şeyleri engelleyebilmesi de kerio' nun özellikleri arasında (bende programın pazarlamacısı gibi oldum burda hea )
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: LND
|
ZA' nın son sürümü teknik ve güvenlik açısından çok iyi. Ek olara pro da sanırım AV de entegre ve hakikaten çok iyi performansı yüksek bir AV.
Hem AV hemde firewall a ayrı memory haracamaktansa tercih eidlebilir. Bir çok yenilik eklenmiş teknik güvenliği de çok iyi, ek olara Ekip güvenliği ciddiye alıyor. Kerio' nun da kontrolü ve görsel bilgi verme opsiyonlar çok iyi. En kötü tarafı Win2003 gibi server tabalı sistemlerde server versiyonunu şart koşması ve yükleyememniz. Bence ZA.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!