|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Windows xp service pack 2 ne kadar güvenli ?
SP2 kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geçen hafta 1 günde 3 kez formata mal oldu bana. Güvenlik falan filan benim için çok sorun değil, Norton Int. Sec. + Microsoft Antispyware işimi görmekte ve problem çıkarmıyorlar. SP2 kesinlikle bir performans azalmasına neden oluyor. İşimiz gereği çok fazla program ve pencereyle çalıştığımız düşünülürse performans biraz güvenliğin önünde gibi geliyor bana. Belki de bu yavaşlama benim konfigürasyona has bir şeydir, bilemiyorum. Bir yıl kadar önce bir arkadaşım sistemime rahatça erişmiş ve masaüstüme bir not bırakmıştı. bilgisayarının içindeyim, diye...Meğer Essential Net Tools diye bir program şifresiz tüm paylaştırılmış XP'lere erişebiliyormuş (program Hacker Tool falan değil ha, net analizi yapıyor sadece). Biraz kurcalayıp eğlenmiştik. Ama iş çok ciddiydi, tüm işlerimizi dünyayla paylaştığımızdan haberimiz yoktu. Bu kadar bariz bir açık nasıl bırakılabilir bilmiyorum. Eğer, o zaman bu işleri yitirmiş olsaydık Microsoft bunun karşılığını bize verir miydi sizce?
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!