|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
ms-sql şifresini değiştirmek
merhaba, iki hafta once bilgisayarımı futursuzca kapattığım için -ard arda iki kere- win xp kullanıcı kimliğimin bozulduğunu soyledi. ve de düzgün çalışmayan -bir anlamda geçici bir- kimlilikle windows oturumumu açıyordu. ben de kurtuluş amacıyla berk isimli kullanıcıyı uçurdum. üzerine de bi guzel kernel32 kullanıcı hesabı açtım. eee.. gurban ne diye anlatırsın sen bunları gayri? dediğinizi duyar gibiyim. hemen açıklıyayım. eski kullanıcı hesabımda mssql guvenlikten bi haberdi. "sa" ile giriyor, hiç de umursamıyordum. şimdi ise soyle bir problemim var; "sa" ile giriş yapmayı denediğimde de; "kernel32" + sifrem ile giriş yapmayı denediğimde de; eski kullanıcı ismim "berk" + sifresi ile girmeye çalıştığımda da; windows authentication ile de girmeyi denediğimde de login failed: not associated with trusted connection; $eklinde ayar veriliyorum. sizce bu andan itibaren SQL serverin hakkı kötek midir? yoksa güzelce bi kaldırılıp yeniden mi kurulmalı. ne yapar da ms-sqlime tekrardan kavuşurum. son olarak da -eğer bu kavu$ma gerçekleşirse- güvenlik için sifremi nereden ve nasıl dedğiştireyim bu konu hakkında da bilgi verirmisiniz?
bu imzayı okurken ortalama iki - üç saniye kaybettiğinizin farkındamısınız? Mesaj bérk tarafından 28.02.2005 (20:57) yeniden düzenlendi. Açıklama: daha fazla ilgi çekmek amacı |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: ms-sql şifresini değiştirmek
merhaba,
hiç bir kullancının başına gelmemiş bi şey mi bu? yardım edebilecek biri yok mudur bu konuda? açıkcası Google da verimli bir sonuç vermedi. cidden başıma gelen bu musibeti nasıl atlatabilirim? tekrardan teşekkürler.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!