|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Bodrum
|
Microsoft Outlook Adres Defterini Nasıl Kurtarabilirm?
Arkadaşım bilgisayarında ki problemler yumağını çözmek için beni çağırdı (ben nasıl çözeceksem?) sorun: office programlarının 5 dk. sonra açılması ve genel bir yavaşlkık durumuydu. Daha önce çağırdı teknik servisler türlü şeyler yapıp türlü programlar kurmuşlar. Ben de yüklü olan service pack 2 yi ve office i sildi... Daha sonra office i tekrar kurdum ama arkadaşım ne dese beğenirsiniz? "1000 e yakın adres kayıtlıydı onlar benim için çok önemli" felan... Bu arada office small business ı kurduktan sonra outlook ta çalışmadı... Sonuç olarak ben bu adreslere nasıl ulaşır ve yedeklerini alırım? Sistem Geri Yükleme'den 1 gün geriye dönsem adreslere ulaşabilirmiym? Yada bunun için bi program vs. varmıdır? Benim için çok önemli lütfen yardım edin...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Re: Microsoft Outlook Adres Defterini Nasıl Kurtarabilirm?
easy recovery tipi programlarla geri almayı denedin mi? (sanırım bir çözüm olabilir.)
kolay gelsin.
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: Bodrum
|
Alıntı:
Sistem Geri Yüklemeyi denedim ama yanıt vermiyor. Sistem geri yüklenemedi gibi bir hata veriyor...
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Daha önce formatlanmış bir hdd' den eski dosyaları kurtardım. Tabi ki atılan format ve harddiskin hasarına göre kurtarılan dosyada bir değişiklik olacaktır. @GAF sistemi geri yüklemeyi değil silinen dosyaları kurtamayı çalışmanı öneririm.
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |