|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
flawless belief - renamer tool (.net)
merhabalar, flawless belief - renamer tool, dosyalarınızın isimlerini değiştirmenize yarayan super hızlı, cengaver gibi bir programdır. eski dosya isimlerini saklamaktan tutun da, numaralandırarak yeniden adlandırma,tarih opsiyonları vb. mevcuttur. çalışması için .net framework gerektirir. kendisine buradan [v.009 olmak kaidesiyle], beni oku-değişim gunlugu ve buglarına da $uradan erişebilirsiniz. aynı zamanda ekran goruntulerine de $oyle, boyle, oyle veyahut daha farklı bir yoldan da erişebilirsiniz. isim babalığını da orphaned land'in flawless belief $arkısı yapmıştır. not: programın gelişmesi için yapabildiğiniz kadar eleştiri, yorum, oneri vb.yi gerek feedback formunu kullanarak, gerek email ve benzeri yollarla yapınız.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: flawless belief - renamer tool (.net)
güzel olmuş, kolaylığı cezbetti beni.. gerçi arada ufak tefek bugları da yok değil ama güzel bi başlangıç, gerisi gelir umarım bérk
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: flawless belief - renamer tool (.net)
merhaba,
programı kullanan, beğenen, beğenmeyen kimse yok mu? yakla$ık bir haftadır bekliyorum, üstüne üstlük başlığın tekrardan canlanması için hellfire'a mesaj dahi atmasını rica ettim. gerçekten bu kadar rezil bir $ey mi ortaya çıktı?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!