|
|
#1 (permalink) |
|
office word belgesini wordpad'de açmak
format atmadan önce windows 98 yüklüydü bende, office word'de yazdığım yazıları kaydedip format attım, xp kurdum ve office yüklemedim. wordpad'de ise bu yazıları açamıyorum, açmanız için office lazım diyor. ben bunu bilmiyordum, office de yüklemek istemiyorum, acaba nasıl açabilirim o yazıları wordpad'de, var mıdır bir oluru? |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: office word belgesini wordpad'de açmak
Microsoft.com 'dan kullandigin isletim sistemine uygun "word viewer" programcigini indirirsen isini gorecektir. Diger ofis uygulamalari icinde benzer programciklar mevcut.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
word viewer programını hala bulamadım.
adres sanırım şu: http://office.microsoft.com/download...wd97vwr32.aspx ancak Microsoft.com'dan ulaşılamıyor. Google'da arattığım zaman hep download linkleri Microsoft.com'dan. programcık denildiğine göre küçük boyutlu bir şey olsa gerek, bu programa çok ihtiyacım var, bana göndercek olan bi yardımsever var mı acaba? hatta foruma bile yüklenebilir böylece bu konuda sorun yaşayan herkes bu konu altından kolayca sorunu giderebilir? |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
buldum buldum!
![]() download: microsoft word viewer 97/2000 yaklaşık 3,8 mb. ve platform 95, 98, me, nt çok iyi oldu bu!
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Microsoft'un kendi sitesinden çekmek isteyenler için;
Word Viewer 2003 (12mb) Word 97-2000 Viewer (3.8mb) (edit) ayrıca excel dosyaları için olanıda mevcutmuş; Excel Viewer 2003 (10mb) Mesaj cruelstroke tarafından 25.04.2005 (04:24) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!