|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Live Type(mac) muadili PC programı
Ya bizim acansta bi Mac var. Hayati Şentürk üstadın işareti ile alınmış bi cihaz. Bu cihazda sinema reklamları falan yapıyoruz. Mac de kurulu LiveType ismende bi program var. Bu programın özelliği tipogragik yazı efektleri oluşturabilmesi. Ama öyle böyle değil cancanlı arkagörüntülerle ve de güzel video tabanlı efektlerle. Yani baktım mı adam gibi bir görüntü elde ediyorsun. Bu gün genelde Webte kullanılan yazı efektleri yapan programlar gayet bol piyasada. Benim PC ortamında aradığım web için yapılmamış; video için tasarlanmış Text efektleri yaratabilen bir program. Aradığım premiere gibi programlar da değil. Acaba var mı böyle bir program. Aranızda bilen. Bana bir isim verebilecek? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Re: Live Type(mac) muadili PC programı
Yok böyle bişi değil. Sadece yazıya yönelik bişi olabilir veya yazı efektleri üçboyutlu veya iki boyutlu olarak güzel yapan bi program arıyorum. Mümükünse sadece bu işi yapacak...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Re: Live Type(mac) muadili PC programı
Bilmiyorum istediğin tam olarak ne ama holywood efektleri konusunda Confused dediği gibi BorisFX ve Adobe After Effects yoğun olarak kullanılan, beğenilen, tavsiye edilen ürünler.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!