|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul TÜRKİYE
|
Windows Güncellemelerini CD'ye Yazmak
Selamlar, Evimde internetim olmadığı için Windows XP güncellemelerini işyerimdeki bilgisayardan indirip CD'ye yazdırarak evdeki makineme yüklemek istiyorum. Şu an çalıştığım bilgisayardaki güncelleme yüklemelerini "C:\WINDOWS\$hf_mig$" klasöründe buldum fakat bunlardan birini deneme amaçlı kurmak istediğimde "Kur, sisteminizi güncelleştirmek için gereken update.inf dosyasını bulamadı" diyerek yükleme yapmama izin vermiyor. İnternete bağlı olmayan bilgisayarları güncelleştirmenin bir yolu yok mu? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Re: Windows Güncellemelerini CD'ye Yazmak
Bunun aslında kanımca iki yolu var..
1 Bizim üniversitenin bağlantısını sömürme çalışmalarımız sırasında üni ftp'sinden hazır executable service pack ve güncellemeleri indirmemiz gibi.. windowsupdate'e girerek değil de, onların hazır çalışan sürümlerini indirirsen sorun çözülür. Gerçi şahsen ben çok büyük bir açık yoksa, ne service pack kurarım, ne de güncelleme yaparım.. Çoğu kez güncellemeler yüzünden bilgisayar çöktü de. Şu an sadece kurduğum bilgisayarlarda win2k için tüm service pack ve güncellemeleri kuruyorum. 2 Geçen aylarda CHIP'in de "Service Pack 4" adı altında verdiği gibi toplu güncelleme paketleri var, normal service pack'leri dediğim gibi indirip, diğerleri için de bunları kullanabilirsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Eger ingilizce windows kullanıyorsan, Auto-patcher 2004 diye bir program vardı bu Şubat ayınında bir kez daha güncelleme yaparak auto-patcher 2005 oldular. Bugune dek cıkmış bütün pachleri ve daha fazlasını
kullanıcılara sunuyorlar. Bence senin aradığın şey bu ![]() şimdi baktımda nisan ayında da birşeyler cıkarmışlar. Adres: http://www.neowin.net/forum/index.php?showforum=89 Bu adreste aradığının fazlasını bulabilrsin. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
CD ye yazmak Windows kurulurken service packlerin hotfixlerin hep beraber kurulması için en kolay yol bence nLite http://nuhi.msfn.org/ ve bu iş için en sağlam kaynak http://unattended.msfn.org/
Onun dışında microsofttan numarasına göre aratıp indirebilirsiniz örneğin son update de çıkan Windows XP Service Pack 2 için Internet Explorer için Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB890923) http://www.microsoft.com/downloads/s...displaylang=en |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
www.autopatcher.com
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Arkadaşlar aslında bunun bir yolu daha var
Windows Update sayfasına bağlanınca "Windows Update'yi kişiselleştirin" e tıklayın. Ayrıca bakınız altında Windows Update Kataloğu bağlantısını görüntüle yazısının yanındaki onay kutusunu işaretleyin ve "Ayarları Kaydet" e tıklayın.Şimdi soldaki Ayrıca bkz. altında "Windows Update Kataloğu" çıkması lazım.Ona tıklayın güncelleştirmeleri bula tıklayın dil seçimini yapın.İstediğiniz güncellemeleri seçtikten sonra "Yükleme sepetine git" e tıklayın .Kayıt için Sabit diskinde bir yer belirleyin ve "Şimdi Karşıdan Yükle" yi tıklayın .Daha sonra sabit diskinizden CD'ye atarsınız.Hem bu şekilde yüklemeler sabit diskinizde olacağından Windowsu yeniden yükleyecek olursanız tekrar indirmeye uğraşmazsınız. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
wanadoo o siteyi bende buldum ama dikkat edersen site neowin forumlarına yönlerdiriyor direk.
![]() Dün biraz forumlara bakınca, adamlar portekizce bile cıkarmışlar bu programı demekki istenilse Türkçe de yapılabilir. Vincenzo'nun dediği de aklımdaydı ama sniper güncelleştirmeleri windows kurulum CD'si altında toplamaktan ziyade başka birşeyden bahsetmeiş. Ama nlite'da es gecmemek gerekir. ilerde birgün lazım olur. Cok kullanışlı bir program, istemediğiniz herşeyi kaldırabiliyorsunuz. buna windows servisleri de dahil ![]() Artık secmesi sniper'a kalmış. kolay gelsin. Burda da ED2K linki (emule icin):AutoPatcher_XP_Apr2005_Full.exe |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul TÜRKİYE
|
Selamlar,
Cevap veren herkese teşekkür diyorum. Soruma cevap niteliği taşıyan bir sayfa buldum ve oradan işimi görüyorum. http://www.microsoft.com/downloads/P...r&categoryId=7 program tavsiyeleri için teşekkür ederim fakat ben bu tür programlara güvenmiyorum. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!