|
|
#1 (permalink) |
|
"disk imaging" ve isletim sisteminin yeniden kurulmasi
su an makinemde 2 adet xp isletim sistemi kurulu. xp (#2) kurulali birkac gün oldu ve tüm güncellemeleri yapilmis durumda. xp (#1) ise bir takim problemlerle bogusuyor, birkac günde bir sistem cökmeleri ile karsilasiyorum. kullandigim "disk imaging" programi ile xp2'nin bir image dosyasini olusturdum. program bana ayrica belirli partition'lari klonlama imkani veriyor. acaba xp1'nin yerine xp2'yi kopyalasam 2 adet calisan isletim sistemim olur mu? yoksa xp1'i yeniden mi kurmam gerekir? farkli dizinler üzerinde calisiyor olmalari problem yaratir mi?
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: "disk imaging" ve isletim sisteminin yeniden kurulmasi
Windows un ayarlari registry de tutuyor olmasindan dolayı bu sekilde bir kopyalama islemi birinci XP yi calismaz hale getirecektir.
Diger programlari yeni XP ye kurman daha mantlikli olur. Ha bir de documents and setting dizinindeki profile ini baska bir yere kopyalayabilirsin bu sıkıntı dogurmaz. Yenisine kopyaladigin anda ayarlari orada saklanan programlar ayarlarina kavusmus olurlar. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Re: "disk imaging" ve isletim sisteminin yeniden kurulmasi
merhaba şu anki tahminim şöyle 1.xp home edition,2.xp professional edition
yada bunlara +sp2 olarak yüklüyse sorun çıkabiliyor hem donanımsal hem yazılım kaynaklı xp'nin sp2's, bazı yazılımları kabul etmiyor
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
kurulmasi , yeniden , sisteminin , isletim , imagingquot , quotdisk |
|