|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Visual Studio 2005 Beta Experience
Visual Studio 2005 Beta Experience bu adresten ücretsiz olarak beta sürümünü isteyebilirsiniz. program dvd olarak geliyor.Ve herhangi bir dvd veya kargo ücreti ödemiyorsunuz. Sadece bir Hotmail adresiniz olması gerekiyor diye biliyorum. Ortalama 6-7 gün içinde elinizde oluyor. Haber biraz geç oldu ise kusura bakmayın... İyi çalışmalar...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Visual Studio 2005 Beta Experience
daha dün DVD'ler elime ulaştı. daha bakma fırsatı bulamadım ama gelen paket bile beni heyecanlandırdı.
![]() 3 DVD 1 CD cıktı icinden. soyle ilerleyen günlerde doya doya inceleyecem sanırım. oSHua yeniden cok teşekkür ederim. ilgilenen herkese bende tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Afyon
|
bende üç gün önce görmüştüm ama bir türlü fırsat olmadı sipariş etmeye şimdi burada görünce gecenin bi yarısı sipariş ettim bakalım ne çıkcak, heyecanlandım
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Benimki de elime ulaşalı 10 gün oluyor ancak inceleme fırsatı bulamadım halen yarın inceleyeceğim. Ancak benimkinden 2 DVD çıktı
Binus sana kıyak geçmiş Microsoft ya da beni sevmiyor
|
Zoque'a hoşgeldiniz!