|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
MSN v7.0'da Çoklu Oturum...
ICQ'da da çeşitli patchler ile gerçekleştirilebilen çoklu oturum açma işlemini MSN'de yapan ufak bir eklenti. Kurmadan önce MSN'inizi tamamen (system tray) kapatmanız gerekmektedir. Ne kadar işe yaradığı tartışılır ancak burası forum ortamı, birgün birilerinin ihtiyacı olur diye ekledim.
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Discoveryx...
Aynı işlemi yapabilen üstelik konuşma penceresi açıldı / kapandı uyarısı, contact liste eklendiniz / silindiniz uyarısı, webcam kaydı gibi ilginç ek özellikleri eklemek isterseniz MSN Discoveryx 'i tavsiye ederim.
MSN Plus ile birlikte kullanılmaması tavsiye edilmesine rağmen Windows XP SP II yüklü olan sistemimde Plus + StuffPlug + Discoveryx 'i birlikte kullanıyorum ve sorun çıkartmadı.
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Re: Discoveryx...
MSN 7-Türkçe'de denemiştim ve bir sorunla karşılaşmadım. Ve hâlen arkadaşlarım kullanmaya devâm ediyorlar.
Selâmetle...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!