|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Bilgisayar Paylaşımı
Merhabalar. Evimdeki bilgisayarım ile iş yerinde kullandığım bilgisayarlara erişim tanımlamak istiyorum. İki bilgisayarda da XP yüklü. XP özelliği dolayısıyla kendi üzerinden buna olanak tanıyor ama ben başka bir program kullanarak erişim sağlamak istiyorum. Şimdilik gmaildeki mail adresimi bilgisayarlara sanal disk olarak tanıttım ve işlemlerimi bu şekilde hallediyorum. ancak çoğu durumda bundan fazlası gerekiyor. Acaba önerebileceğiniz güvenilir ve hızlı bir program var mı? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Bilgisayar Paylaşımı
Remote Administrator işini görebilir fakat internet erişim hızını göz önünde bulundurmalısın iyi sonuç için
![]() www.radmin.com |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
PcAnyWhere bir zamanlar modaydı ark'lar arasında..
Bi de RemoteAdministartor var bildiğim iyi denilen. -ki önizlerken ajemix'in yazdığını gördüm- ![]() Onu ararken de bu çıktı.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Arkadaşlar bu iki programdan da haberdarım. Symantec ìn PcAnyWhere adlı programı biraz sistem tüketiyormuş. Bağlantı sorunum yok. Paylaşım konusunda özellikle yüksek boyutlu dosya transferleri ve kamera görüntüleri yapacağımdan sağlam bir program şart.
Mümkünse açık kaynaklı programlar tercihim. Güvenlik yönünden daha az sorun çıkarttıkları kesin. Yine de teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Peki bu?
http://www.realvnc.com/what.html