Zoque.Forum
»
GMAIL Sanal Harddisk
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
GMAIL Sanal Harddisk
Dün akşam bir arkadaş bana gmaili nasıl sanal sürücü yapabilirim diye bir soru sormuştu. Ben bu e-postayı silince şimdi cevabı gönderemedim tabii ki
programı yoğun aramalar neticesinde bilgisayarımın en olmadık bir köşesinde buldum, isteyenlere gönderebilirim.özel mesaj atabilirsiniz.programın help dosyasında gelen link çalışmadığından link şeklinde adres belirtemiyorum, kusura bakmayın. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
GMAIL Sanal Harddisk.
Ben de bir PC dergisi ile edinmiştim. Bu ufak bir eklenti. Foruma ekledim ki linkler kırılırsa kafayı yemesin arkadaşlar.
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!