|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
regedit'le ilgili program önerisi?
merhaba arkadaslar, regedit'i -kayit defteri düzenleyicisi- düzenleyen, adam eden, gereksiz anahtar vb. ögeleri silen, pc'de ise gereksiz dosyaları belirleyip silen düzenleyen bir alet-edavat var mı? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: regedit'le ilgili program önerisi?
bahsettiğin işleri yapan bir çok alet edevat var. ben easyCleaner kullanıyorum. kullanımı sade ve iş görüyor:
download sayfası direkt link lakin çok fazla sonuç bulunca kafayı yiyor, kitlenebiliyor
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
regedit değil registry olacaktı
![]() şu an aklıma gelenler : Microsoftun kendisinin de böyle bir programı vardı ne derece yarar sağlam bilmiyorum ,çok basit kaçıyordu galiba 1.System Mechanic 2.Registry Mechanic Windows'un Registry kayıtlarını temiz ve sağlıklı tutumanıza olanak sağlayan bir yardımcı program. aslına bakarsanız bu konu ile ilgili o kadar çok program var ki sanırım burası karar vermek için en uygun seçenek
B L O G Mesaj wanadoo tarafından 05.07.2005 (17:59) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ben de bu konuda sorumu sormuştum ve bir arkadaş Regseeker proramını tavsiye etmişti. daha öncesinde bir çok program kurup denemiştim, fakat %80-90'ı benzeri işleri yaptığı için gereksiz kalabalığa gerek olmadığını gördüm. adı geçen programı kurup kullanmanı tavsiye ediyorum, bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı. artı Türkçe dil seçeneği de mevcut.
bu programları çalıştırınca işletim sistemin öyle kallavi bir ivme kazanmıyor, gereksiz artıklar temizleniyor (diye tecrübe ettim). ashampoo winoptimizer platinum suitev2.1 adında bir program var. registry temizliği yanı sıra bir de gereksiz .dll temizliği de yapmakta, bu temizliğin bilgisayarın performansını artıracağını düşünüyorum. fakat uzman kullanıcı olmak lazım ki makina uçmasın...
Mesaj cok_yasa_kamil tarafından 06.07.2005 (12:30) yeniden düzenlendi. Açıklama: ekleme |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!