|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
ses sorunu
Masaustu bir bilgisayara creative 5+1 kurdum.Ses kartı da creative aynı zamanda.gayet guzel hoş şekilde kullanıyordum ki, dünden beri bir sorun baş gösteriyor! Haporlerden sadece sub-buf. ve tek bir uydu haporler calısyor, kabloları tek tek kontrol ettim herhangi bir sorun mevcut degil. denetim masasi -> Kısayol Ses Efekti ve Ses Aygıtları'na tiklayp haporler ayarlarında gelişmiş'i tıkladıgımda masaustu stereo haporleri secenegi belirtilmiş gozukuyor.bunu 5.1 surround yapıp tamam diyorum, restart atıyorum sil baştan yine aynı manzara ve sorun başgösteriyor? Doanımsal acıdan bir sorun gozukmuyor, ses kartı tanıtılmıs, aygıt yoneticiisnde de soru işareti yok ama benim aklımda bir soru işaerti var, ne yapmalıyım? durumumun biraz aciliyeti var arkadaslar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Re: ses sorunu
Merhaba.
5+1' i bilgisayarına nasıl bağlıyorsun? Ayarlardan 5.1 CH veya 6CH (bağlama şekline göre değişir...) seçimi düzgün mü?
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
5.1 seklinde baglı daha düne kadar her hporlerden ses geliyordu nitekim gelmiyor : ( , dedigim gibi 5.1'i seciyorum ses ayarlarından -yukarda bahsettigim gibi- ama yine olmuyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Edirne
|
Alıntı:
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
şöyle bir fikir geldi,aklıma;
önce creative'in programını unistall yapayım,sonra da aygıt yoneticisinden sesle ilgili nesneleri kaldrayayım bi de restart ettirim makinayı sonra sesle ilgili duenegi yeniden kurmaya calısırım, en azından bir pazarımı daha formatla gecirmiim dostlar. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
aynen de oldu : )
aygit yoneticisinden ve kurulu olan creative'in programını sildim, restart, yeniden yukledim yazılımı.... su an deliler gibi çalışmakta arkadaslar : ) massive attack - angel! |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!