|
|
#1 (permalink) |
|
|
windows sserver 2003 hackleme yarışması
ben bi arkadaşımla karşılıklı birbirimizin bilgisayarlarına windows server 2003 (veya linux) kurup hacklemeye çalışacağız. hatta iş o kadar ciddi ki ayrı ufak 2 sistem almayı bile düşünüyoruz. bu savaş yerel ağ bağlantısı olacak. ama benim bir sorunum var; bunu nasıl yapacağım hakkında bi fikrim yok beni biraz aydınlata bilirmisiniz!!!!! |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: windows sserver 2003 hackleme yarışması
belki alakalıdır: http://forum.zoque.net/kullanici-sozlesmesi/
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
agzından bal damlıyor azer, birileri başka forumlarlae karıstırıyor zoqu'yi.şavaşmaca oyunu.hacklemece oyunu.burada yerel agda deneyim yapıyoruz abi tek hedefimiz x sitesi/server'i.soru bana güvenlik forumu diye kendinden bahseden forumların warez forumu/crack dunyası olma durumu gibi'me geldi.
bence sözleşmeyi tekrar okumalısın... Mesaj tukenik tarafından 13.07.2005 (23:08) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Bende başlığı görünce ilk başta son bi kaç günde WWF'de bulunan bir açıktan sebep ile hacklenen sayfalar ile ilgili bir konu olduğunu sanmıştım. Kişisel tatmine ihtiyacı olan bazı kişilerde bu açığı kullanarak bir çok sayfaya zarar vermeye çalışmışlardı. Eminim o kişilerde bir gün kişisel gelişimlerini tamamlayıp daha yararlı konulara yönelecekler.
Konuya değinmişken eğer WWF kullanan arkadaşlar varsa, WWF web sitesinden gerekli yamayı çekip kurmalarını öneririm. Çok küçük bir yama yardımı ile 2 dosyanın değiştirilmesi sonucu hata giderilebiliyor. WWF'nin en güncel versiyonu şuanda 7.9.2.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!