|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Öntanımlı tarayıcı için yardım rica ediyorum.
Merhabalar. Mozilla-Firefox 1,04 kullanıyorum.Firefox u seçenekler mönüsünden öntanımlı tarayıcı yapmama,Dosya seçeneklerinden,tüm internet kısa yolu uzantılarını birlikte açma seçeneği olarak Firefox u ayarlamama rağmen,Firefox penceresi dışındaki,her hangi bir bağlantıyı tıkladığımda,yine I.E. ile açılıyor.Denetim masasında,program ekle,kaldır ın içinde,program erişim ve varsayılanları içinden Firefox u öntanımlı tarayıcı yapmaya kalktığımda ise,aşağıdaki resimde görülen mesaj çıkıyor.İşlem bir türlü tamamlanamıyor.Bu durumun kayıt defterinden veya bir başka şekilde çözümü mümkün mü?Bu konuda beni bilgilendiren olursa müteşekkir olacağım.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Re: Öntanımlı tarayıcı için yardım rica ediyorum.
peki firefoxu kaldırıp yeniden kurmayı denedinmi ? her şeyi silip yeniden yükle ve firefoxu yeniden kur kurulum aşamasında firefoxu varsayılan tarayıcı yap...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Öntanımlı tarayıcı için yardım rica ediyorum.
Evet kaldırıp,yeniden kurdum.Öntanımlı tarayı5cı olarak,Firefox useçtim.dosya seçeneklerinden,gerekenleri,Firefox ile aç seçeneği ile işaretledim.program ekle-kaldır için den,program erişim ve varsayılanlarını ayarlama de,varsayılan tarayıcı olarak,firefoxu seçim okeylediğimde.resimdeki mesaj beliriyor ve işlem tamamlanmıyor.Acaba bu durumun,kayıt defterinden düzenlenmesi sağlanamazmı?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!