|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Re: yükleme, kopyalamayı yasaklama?
Deepfreeze adlı programda kurulum yapılırken diski bölüp bir kısmına kurmaktan felan bahsediyorlardı. Yani diğer bir bölüme dosya save edebilmek için.. dediğim gibi tam bir bilgim yok ama bu konuların olduğunu söylemişlerdi sen yinede bir danışıver hatta şu an bu yazıyı yazdığım cafede kullanıyorlar aynı zamanda ıyun save edenlerde var bu cafede vs.. inşallah yanlışım yoktur
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
Re: yükleme, kopyalamayı yasaklama?
Bencede Senin İçin En İyi program Deep Freeze dir , Kurulumda DeepFreeze nin korumaya alacağı diskleri seçiyorsun , istersen diğer harddisklerini dahil etmezsin ve cari hesap vs. dosyalarını dahil etmediğin harddiske kaydedersin.
benim bir sorum olucak bir anlamda aslında, Deep frezee 6.03 kullanıyorum. kurulum yaptım sorunsuz fakat bilgisayar açıldıgında şifre koymak istermisiniz ekranı gelince deepfreeze nin , kasıyor. yani donuyor. şifre koyamıyorum. sırf bu hata yüzünden inanırmısınız dünden beri 8. defa format bu , programları sıfırdan kurup ayar yapmaktan canım çıktı, acronis ile yedek alıyorum ama deepfreeze yi devre dışı bırakamadığım için kaldıramıyorumda yedeğide atamıyorum. bilgisi olan varmı bu konuda acaba? deepfreeze yi pasifleştirmeden herhangi bir yöntem varmı kaldırabileceğim? , şimdi güvenli kip e girip programfiles ten faronics klasörünü silmeyi deneyeceğim ama o durumdayken bile hala korurmu bilmiyorum , bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun artık bıktım formatlamaktan şimdiden teşekkür ederim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!