»
Dosya silinmesi sırasında drwatson32.exe hatası!
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Dosya silinmesi sırasında drwatson32.exe hatası!
Merhaba. Windows XP Home Edition kullanıyorum. Kimi zaman bilgisayarımda dosya sildiğim zaman ya da dosya ismini yeniden adlandırdığımda, bilgisayar kilitleniyor ve ardından drwatson32.exe hatası veriyor ve uygulamayı kapatmam gerektiği söyleniyor. Kapattığım zaman da bilgisayar tümüyle kilitleniyor. Her zaman olmasa da çoğu zaman dosya sildiğimde (özellikle shift + delete komutuyla) bu hata oluşuyor. bilgisayarımda 200 GB SATA harddisk kullanmaktayım, ve ayrıca Norton Antivirus 2005 ile de sistemim güncel virüslere karşı korunmuş durumda. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: Dosya silinmesi sırasında drwatson32.exe hatası!
XP pro kullanmama rağmen ben de bir iki kere aynı sorunla karşılaştım, drwatson32 hizmetini iptal ettiğimden beri bir sorun yok:
Alıntı: Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: Dosya silinmesi sırasında drwatson32.exe hatası!
ben XP pro + sp2 kullanıyorum. aynı sorun bendede var çoook uzun süredir -format atamıyorum, download ettiğm dosyalar var-. Benimkide genelde dosya silme yada mouse sağ tuş klik olayında yapıyor arasıra. yani herhangi bir dosya sağ tuşla tıkladığımda makineyi kilitliyor, "Explorer.exe" hatası alıyorum, daha sonra "sonlandır" dediğimde makinem 2-3 sn. kilitleniyor ,sonra drwatson hata veriyor......
anladığım kadarıyla format zamanı geldi
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!