Zoque.Forum
»
video parçalama ve düzenleme
|
| Yazılım/Software İşletim sistemleri (windows, linux, mac...) ve her türlü yazılım ile ilgili soru ya da karşılaştığınız problemlere bu bölümde yer verebilirsiniz. Serial, warez, crack isteği içeren mesajlar silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
video parçalama ve düzenleme
arkadaşlar elimde dat formatında videolar bunların istediğim saniyeler arasındaki görüntüyü alıp istediğim kalitede (divx-wmv) kaydedebileceğim sesi kesebileceğim bir program önerirmisiniz şimdiden teşekkürler....
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: video parçalama ve düzenleme
Bir çok program var. Ama önerebileceğim, en profesyonel program. Sony Vegas. Gerçekten çok kaliteli bir program.
İndirmek için buraya tıklayabilirsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
x video converter var bende yeni buldum kurdum http://www.aoamedia.com/download.htm indirebilirsin...
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Adobe ve ulead'in gelişmiş programları mevcut, ama eğer hantal video edit programlarını kullanmak istemiyorsan virtualdub bu iş için yeterli olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
DAT formatını, VcdGear gibi programlarla MPG'e dönüştürüp üzerinde çalışabilirsin. Tersi duruma gerek yok, zaten dat vcd için son formattır.
http://www.vcdgear.com/ |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İsanbul
|
Evet ben de öyle düşünmüştüm. Lakin convert etmem gereken görüntü yaklaşık 40 saat ve sadece covert etmek bayağı zaman alıyor. işin acil olduğu göz önünde tutulunca ağlamak istiyorum...
Benim anmadadığım nokta premiere gibi bir program neden da formatını işlemiyor? Kodlamada ya sıkıştırmada meydana gelen farklardan dolayı mı?
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İsanbul
|
iş o kadar acil ki foruma yazacak vaktim yok
o yüzden ashihi çok olmuş mesajımın;"Benim anmadadığım nokta premiere gibi bir program neden da formatını işlemiyor?" cümlesi, "Benim anlamadığım nokta premiere gibi bir program neden dat formatını işlemiyor?" olacak. ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!